marți, 7 octombrie 2014

Ce rămâne din iubire când zboară fluturii din stomac

Grup de dezvoltare personală şi terapie de cuplu

Se spune că iubirea durează doar trei ani. O relaţie de cuplu poate dura, însă, mai mult decât atât. Deţin, oare, cei care rezistă pe baricadele iubirii vreun secret anume, ştiu ei vreun lucru pe care nu-l ştiu ceilalţi?
 
Fie că relaţia ta se află într-un impas, fie că vrei să afli mai multe despre ce presupune o relaţie de cuplu care trece testul timpului, dar şi încercările pe care le presupune punerea de comun acord a trăsăturilor de personalitate distincte ale fiecăruia dintre cei doi membri ai cuplului, te invit la o serie de întâlniri în cadrul cărora vom discuta despre aspecte cum sunt jocurile psihologice şi rolurile pe care şi le asumă fiecare în relaţie, nevoile pe care le are şi modul în care se raportează la partenerul de cuplu, felul în care comunică şi strategiile de rezolvare a conflictelor. Iar toate acestea vor fi teoretice doar într-o foarte mică măsură, ele urmând a fi abordate prin aplicaţii practice şi concrete.

Înscrierea se face prin programarea unei şedinţe individuale preliminare – la numărul de telefon 0723 360 019 –, în cadrul căreia vom explora modul în care aşteptările şi nevoile personale se potrivesc cu tematica acestui grup de dezvoltare personală.

Şedinţa preliminară este gratuită.

Te invit la o întâlnire ca să te cunoşti mai bine!

Cum: 6 întâlniri de câte 3 ore, pe parcursul a şase săptămâni succesive.
Când: În fiecare miercuri, în perioada 05.11-10.12.2014, între orele 18:00-21:00.
Unde: Prăvălia părinţilor – Bd. Unirii nr. 73, bloc G3, sc. 2, et. 3, ap. 41 (zona Piaţa Alba Iulia).
Cât: 400 RON (Achitarea tarifului se poate face atât integral, cât şi fracţionat, urmând a se discuta cu fiecare participant în şedinţa preliminară).
Cine: Radu FILIP - consilier psihologic şi psihoterapeut specializat în consiliere şi psihoterapie experienţială unificatoare centrată pe adult-copil-cuplu-familie, cu competenţe în psihoterapia experienţială a unificării, psihoterapia cuplului şi a familiei, dezvoltare personală individuală şi de grup.

2 comentarii: