luni, 10 mai 2010

Decizie

A fi sau a nu fi... pe www

a face sau a nu face un blog...

a scrie sau a nu scrie despre ceva...

Oscilăm permanent între alternative. Uneori alegerile sunt clare şi facile. Alteori sunt incerte şi au mai multe nuanţe şi decizia este mai greu de luat. Întotdeauna există, însă, o alegere, fie că vrei, fie că nu. Şi lipsa acţiunii este o alegere. Poţi alege şi să nu decizi nimic; să-i laşi pe alţii să o facă pentru tine... însă, orice hotărâre vei fi luat, se va răsfrânge şi asupra ta, mai devreme sau mai târziu, într-un fel sau altul... iar iluzia ca nu faci nimic este doar atât, o iluzie.

Fiecare din acţiunile noastre ne defineşte, ne face să fim noi înşine, ne prezintă şi ne reprezintă în faţa celorlalţi. Eu am decis astăzi să iniţiez acest blog. Acum câteva ore nu ştiam cum să-l numesc, dar între timp, hoinărind printre sinapse, am luat mai mult de o decizie: am hotărât nu numai titlul blogului, dar şi că acesta va avea menirea de a reflecta către undeva unele din întrebările care mi se vor ciocni de viaţă.

Cât va dura... şi dacă va dura... e o poveste care încă nu a fost scrisă...

4 comentarii:

  1. iti doresc succes cu blogul tau...mersi ptr comentariu...eu sunt primul care te urmareste

    RăspundețiȘtergere
  2. ti-ai facut blog...si trebuia sa fiu prima care te urmareste...eh!asta e!o sa fiu prima care citeste fiecare actualizare...sa ai parte de multe "succesuri" iti doresc:)))tzook!!

    RăspundețiȘtergere
  3. aaa...si e cel mai tare blog:))ca doar e al tau:P...

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte buna decizia ta de a-ti crea un blog. Sunt sigura (conform titlului) ca vom avea parte de postari constructive, din care sa putem reflecta si apoi invata. Mult succes!

    RăspundețiȘtergere