luni, 8 septembrie 2014

ANALIZA GENOGRAMEI – Cum ne este influenţată viaţa de către membrii familiei


Se spune uneori că viaţa ne este controlată de alţii: de la părinţi şi până la astre. Poate că tu crezi asta, poate că nu. Ce este sigur, însă, este faptul că întreaga ta existenţă este influenţată de familia din care faci parte. Şi nu mă refer doar la părinţi, pentru că probabil că ştiai deja foarte bine acest lucru, ci şi la ceilalţi membri mai apropiaţi sau mai îndepărtaţi... uneori chiar cu câteva generaţii mai îndepărtaţi...

Tocmai de aceea te invit să ne întâlnim pe parcursul a trei şedinţe pentru a-ţi analiza genograma – cea pe care s-ar putea să o mai ştii sub denumirea de arbore genealogic, diferenţa esenţială dintre cele două fiind componenta psihologică pe care se concentrează prima şi faptul că resursele necesare pentru elaborarea arborelui genealogic sunt materiale, pe când cele pentru genogramă sunt, în special, afective – şi pentru a înţelege în ce fel îţi influenţează familia personalitatea, deciziile şi întregul parcurs în viaţă, cel mai adesea fără ca măcar să îţi dai seama de acest lucru.

Profită şi fă-ţi o programare până la sfârşitul acestei luni şi vei plăti doar tariful pentru o şedinţă de psihoterapie pentru toate cele trei şedinţe necesare pentru analiza genogramei.

Tot ce ai de făcut pentru programarea unei întâlniri este să suni la 0723.360.019 sau să scrii un mail la radufilip@yahoo.com.

Cum: Trei întâlniri, pe parcursul a trei săptămâni succesive.
Unde: Prăvălia părinţilor.
Cât: 90 RON (3 şedinţe de analiză a genogramei la preţul unei singure şedinţe de psihoterapie).
Cine: Radu FILIP (Consilier psihologic şi psihoterapeut).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu